De Koene oplossing

Koen betekent: manmoedig, dapper en fier. Dat is ook waar Atelier Michel Koene voor staat. Als pionier op het gebied van snoezelen hebben wij de weg vrij gemaakt voor een andere, meer zintuigprikkelende aanpak in de zorgverlening aan verstandelijk gehandicapten en in de psychogeriatrie, medische kinderdagverblijven en (kinder) ziekenhuizen. 

Dit vereist een houding waarbij je ‘out of the box’ durft te denken, maar waarbij je tegelijkertijd de kwaliteit, veiligheid en realiteit in het oog moet blijven houden. Dit alles vanuit de optiek om het best haalbare eruit te halen. De wens van cliënt en klant verdient een Koene oplossing.

Atelier Michel Koene kan altijd een maatoplossing bieden met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding door een combinatie van drie mogelijkheden, namelijk:

  • Koene Producten: Oplossingen die wij zelf ontwerpen, produceren en installeren
  • Gemodificeerde producten: Standaardproducten die wij modificeren naar de wens van de klant en waarop wij ook volledige service en garantie verlenen
  • Standaardproducten: Producten die door ons worden ingekocht, gedistribueerd en waarop wij volledige service en garantie verlenen

Werken volgens menselijke en maatschappelijke waarden

Onze kernwaarden kwaliteit, cliënt- en klantgerichtheid, veiligheid en samenwerking weerspiegelen zich ook in ons assortiment. Dit is namelijk in de loop der jaren gegroeid van enkele honderden tot letterlijk duizenden artikelen. De reden van deze assortimentsgroei schuilt in ons streven om altijd een zo compleet mogelijke oplossing te bieden. Maar al zit ‘nee verkopen’ niet in ons bloed, we zullen onze klanten altijd doorverwijzen naar andere leveranciers of specialisten als we niet het best passende product voor een vraagstuk kunnen leveren. Want bij ons gaat advies vóór verkoop. Een eerlijke mentaliteit die bij ons in het DNA zit. Familiebedrijven zoals wij zijn niet gericht zijn op snelle winst, maar op menselijke en maatschappelijke waarden.

Het vermogen om te luisteren naar de wens van de klant en je daarnaast ook in te kunnen leven in de belevingswereld van de eindgebruiker is essentieel om de juiste vertaalslag naar maatproducten te maken. Voor die vertaalslag zijn vakmensen nodig met hart voor de zaak, of liever gezegd: úw zaak. Om die reden investeren wij veel in de kwaliteit van ons team, want in ons bedrijf is de mens de maat. Onze organisatie is plat en de lijnen zijn kort. Verantwoordelijkheid is een gegeven dat iedereen bij Atelier Michel Koene kan en wil dragen. Dat merkt u aan de daadkrachtige aanpak waarin het vervullen van de klantwens en het welbevinden van de eindgebruiker (cliënt) centraal staan, maar u merkt het ook aan onze totaalaanpak. 

Bij familiebedrijven zoals Atelier Michel Koene
staat het welbevinden van de eindgebruiker (client) centraal, maar u merkt het ook aan onze totaalaanpak. Wij bedenken, maken, leveren, installeren en servicen onze producten niet alleen, maar wij verzorgen desgewenst ook trainingen om ze op de juiste wijze te gebruiken.

Atelier Michel Koene werkt voor iedereen in de verstandelijk gehandicapten- en psychogeriatrische zorg, medische kinderdag- verblijven en (kinder-) ziekenhuizen. Particulier, zorginstelling of toeleverancier? Iedereen is welkom. We zitten graag in een zo vroeg mogelijk stadium met u om tafel om samen tot een maatoplossing te komen. Inventief en koen als we zijn, komen we zo tot de beste oplossingen. Kortom: neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, of als u meer inzicht wilt in wat (maat)oplossingen kosten. We staan graag voor u klaar.

Bekijk ons bedrijf van binnenuit ...

Atelier Koene: advies gaat vóór verkoop

'Advies gaat voor verkoop' is onze belangrijkste kernwaarde. Vandaar dat wij enorm veel waarde hechten aan uw ervaring.
Mocht er onverhoopt naar uw mening iets misgegaan zijn aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u graag van dienst zijn. Onze klantenservice is bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur via 0566 - 621 056 of via het formulier hiernaast.
Openingstijden showroom & directe verkoop: uitsluitend op afspraak.

Wil je meer weten over de Koene oplossing?

Vul hier je gegevens in en je ontvangt zo snel mogelijk een belletje!

Contact

Atelier Michel Koene
De Seize 4
9001 XT Grou
atelier@michelkoene.nl

0566 - 621 056

Atelier Koene: Maatoplossingen voor snoezelen. Delen