Helderheid & transparantie

Vanuit onze professionalisering gaan we vanaf 1 januari 2016 werken met een nieuw ERP-systeem. Dit ERP-systeem stuurt onder andere onze financiële administratie maar ook  inkoop, verkoop en al onze productieprocessen. Zo kunnen we veel beter sturen op de calculaties en hopelijk ook in uw voordeel onze producten prijzen. Een van de veranderingen zal zijn het afschaffen van de “franco huis” leveringen en de “all in”-prijzen. op dit moment zijn in elke artikelprijs een stukje afleverkosten en soms ook installatiekosten meegenomen. Deze kosten gaan we per 1 januari inzichtelijk maken door ze uit de artikelprijs te halen.

Wat betekent dat voor u?
Als en nu een (of meerdere) artikel(en) met een waarde van meer dan € 300,00 ex btw besteld zal dat gratis thuis afgeleverd worden. Het maakt niet uit of dat nu 1, 2 of 10 artikelen zijn.

Vanaf 1 januari zullen de aflever- en installatiekosten uit de artikelprijzen gehaald zijn. Deze zullen afzonderlijk vermeld worden. Dit betekent voor u dat als u meerdere of duurdere producten bij ons in eens aanschaft u waarschijnlijk vele malen voordeliger uit bent. Er wordt immers maar één keer de aflever- en/of installatiekosten in rekening gebracht.