Vacature Senior Productiemedewerker (naai)Atelier sept 2019

Vacature Senior Productiemedewerker (naai)Atelier sept 2019Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een fulltime baan met verantwoordelijkheid, diversiteit en uitdagingen? Als Senior Productiemedewerker Atelier bij Atelier Michel Koene krijg je dit allemaal. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van opdrachten en de begeleiding van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het eindresultaat van de producten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van modificaties en reparaties.


Werkomgeving
Atelier Michel Koene bestaat uit een klein team van 16 hard werkende en creatieve mensen die graag iets willen betekenen voor hun medemens. Wij zijn een servicegericht bedrijf en houden ons bezig met kwalitatieve maatwerkoplossingen voor de zorg zoals aangepast meubilair en snoezelproducten, met name voor mensen met een meervoudige beperking. Dit bedenken en uitvoeren doen we met het gehele team in een informele werkomgeving.


Functieprofiel
Ben jij een enthousiaste harde werker met een positieve drive en wil je graag iets met je handen maken van begin tot het eind? Heb je technisch inzicht en relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Dan zou jij wel eens goed in ons team kunnen passen als Senior Productiemedewerker.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit stofferen en bekleden van bedden, stoelen, banken, softplay, drijfhulpmiddelen, e.d., het produceren fixatiemiddelen en kleding, het begeleiden van productiemedewerker(s) atelier, het uitvoeren van reparaties en modificaties (intern), wijzigingen in ontwerpen aanbrengen (in overleg met productiemanager), onderhoud uitvoeren op machines en onderhoudsschema’s nauwkeurig bijhouden, toezicht houden op het naleven van veiligheidsmaatregelen en collegae hier op aanspreken.
Creativiteit en sensitiviteit gaan hand in hand met verantwoordelijkheid en deskundigheid.


Wat vragen wij van jou?
Heb je een MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring en heb je ervaring in een soortgelijke functie? Verder vragen wij technisch inzicht en goede uitdrukkingsvaardigheden.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen ons kleinschalig familiebedrijf in een prachtige goed uitgerust naaiatelier. Naast een prima salaris zijn er goede arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en bovenal een prettige werksfeer.


Geïnteresseerd?
Reageer dan snel met motivatie en CV per email naar marjan@michelkoene.nl.


Klik hier om de vacature in PDF te downloaden


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!