Vacature Productiemanager (reeds ingevuld)

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een fulltime (32-38u) baan met verantwoordelijkheid, diversiteit, klantencontact en uitdagingen? Als Productiemanager bij Atelier Michel Koene krijg je dit allemaal. Als deelnemer van het MT stuur je het productieteam aan, ga je in overleg met klanten & leveranciers, verzorg je de gehele productieplanning van inkoop materialen t/m de levering van het eindproduct en coördineer je servicegerichte vragen en storingen.

Werkomgeving
Atelier Michel Koene bestaat uit een klein team van 16 hard werkende en creatieve mensen die graag iets willen betekenen voor hun medemens. Wij zijn een servicegericht bedrijf en houden ons bezig met kwalitatieve maatwerkoplossingen voor de zorg zoals aangepast meubilair en snoezelproducten, met name voor mensen met een meervoudige beperking. Dit bedenken en uitvoeren doen we met het gehele team onder uitstekende voorwaarden, kleinschalig en in een informele werkomgeving.

Functieprofiel
Ben jij een teamspeler, spil in het web en gewend leiding te geven? Neem je je verantwoordelijkheden en ben je oplossings- & servicegericht, technisch met goede communicatieve vaardigheden? Kun jij je verplaatsen in onze opdrachtgevers, kansen signaleren en hierop inspelen? Ben je graag trots op wat je samen met je collega’s neerzet? Dan zou jij wel eens goed in ons team kunnen passen als Productiemanager.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde (technische) HBO opleiding is wenselijk. HBO denk- & werkniveau is een vereiste.
• Ervaring in een technisch leidinggevende functie is een vereiste.
• Technische kennis en inzicht is een vereiste, branche ervaring is een pré.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
• Uitstekende kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook).

Geïnteresseerd?
Deze vacature is reeds ingevuld.

Binnenkort zullen wij u voorstellen aan onze nieuwe productiemanager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature
wordt niet op prijs gesteld!